Δράσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικές eikones από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας.

Σας προσκαλούμε να είστε κοντά μας σε ότι καινούριο ετοιμάζουμε! Ακολουθήστε μας στο Facebook και Instagram.

Συνεντεύξεις

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αποδέχτηκαν την πρόσκληση της Νάταλις Αμμάν να μοιραστούν μαζί μας γνώσεις και εμπειρίες μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις τους στο Youtube κανάλι μας. Η προθυμία τους ήταν και είναι συγκινητική.

Οδός Χριστουγέννων 2023

Κάθε χρόνο λαμβάνουμε μέρος στην Οδό Χριστούγεννων με σκοπό να επικοινωνήσουμε και να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της για το όραμα, το έργο και τις δράσεις μας. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις στην Οδό Χριστουγέννων ενισχύουν το φιλανθρωπικό μας έργο.

Σεμινάριο και Ημερίδα

Σε συνεργασία με τον ψυχολόγο και συγγραφέα κ. Ελευθέριο Ελευθεριάδη, και τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ Αθανάσιο, διοργανώσαμε το σεμινάριο “Το λειτούργημα του εκπαιδευτικού” και την ημερίδα “Η υπαρξιακή ανακαίνιση του ανθρώπου” στις 17&18 Νοεμβρίου 2023. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο εδώ, και την ημερίδα εδώ. Με την παρουσία τους μας τίμησαν και η κ. Χριστίνα Παυλίδου και η κ. Φιλίππα Καρσερά.

Ημερίδα “Εμείς και τα παιδιά μας”

Σε συνεργασία με την εκπαιδευτικό-συγγραφέα κα. Δωρίτα Μαρκαντώνη, διοργανώσαμε την διάλεξη με τίτλο “Εμείς και τα παιδιά μας” όπου αναλύθηκαν κάποιες από τις σύγχρονες προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η σύγχρονη οικογένεια. Η διάλεξη αυτή συνέβαλε την έναρξη μιας σειράς σεμιναρίων από διάφορους ειδικούς επιστήμονες.

Εκστρατεία Συλλογής Σχολικών Ειδών

Τον Ιούλιο του 2023 ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία την Εκστρατεία Συλλογής Σχολικών Ειδών με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 25 σχολικές τσάντες, κασετίνες και άλλα χρήσιμα είδη.

Θεατρική παράσταση “Ο μικρός ήρωας”

Ο ΜΚΟ φορέας μας σε συνεργασία με το σωματείο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού “Μια καρδιά σου μιλά” παρουσίασαν την θεατρική παράσταση “Ο μικρός ήρωας” τον Ιούλιο 2023.

Σεμινάριο/Εργαστήρι “Ρητορική Μίσους”

Τον Απρίλιο του 2023 διεξάχθηκε το σεμινάριο/εργαστήρι σε συνεργασία με την Future Needs και την εκπαιδευτικό-συγγραφέα κα. Δωρίτα Μαρκαντώνη. Είχαμε τη χαρά η κα. Μαρκαντώνη να μας αντιπροσωπεύσει στο διήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο 2022 στην Αυστρία.

Εορταστικό Θεατρικό Εργαστήρι

Τον Δεκέμβριο του 2022 διασκεδάσαμε με τους μικρούς μας φίλους χάρη στην αφιλοκερδή και μοναδική εμπειρία που τους χάρισαν οι υπέροχες Χριστίνα Παυλίδου, Νάταλι Αμμάν και Σοφία Πατσαλίδη. Όλα τα έσοδα αξιοποιήθηκαν για το φιλανθρωπικό έργο μας.

Εκστρατεία συλλογής μπουφάν

Το Νοέμβριο του 2022 ολοκληρώσαμε με μεγάλη επιτυχία την Εκστρατεία Συλλογής Μπουφάν για όλες τις ηλικιακές ομάδες και φύλων. Η ανταπόκριση και ευαισθητοποίηση του κόσμου βοήθησε στο να ζεστάνουμε πέραν των 100 συνανθρώπων μας.

Βιωματικά εργαστήρια για γονείς

Τον Ιούνιο του 2022 πραγματοποιήσαμε τα “Βιωματικά εργαστήρια για γονείς” σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προληπτικής Νοσηλευτικής Ψυχικής Υγείας, “Εξέλιξις”, Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών, Υπουργείο Υγείας Κυπριακής Δημοκρατίας

Οδός Χριστουγέννων 2021–2022

Κάθε χρόνο λαμβάνουμε μέρος στην Οδό Χριστούγεννων με σκοπό να επικοινωνήσουμε και να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της για το όραμα, το έργο και τις δράσεις μας. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις στην Οδό Χριστουγέννων ενισχύουν το φιλανθρωπικό μας έργο.