Εκστρατεία συλλογής μπουφάν (25/10 – 27/11)

Τα μπουφάν:

– Θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν
– Μπορούν να είναι όλων των ηλικιακών ομάδων και φύλων

Σημείο παράδοσης:

Κάδοι Συλλογής Ρουχισμού έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης (Καθολική), παρά της οδού Ελλάδος 37, Λεμεσός

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν βρίσκεστε σε άλλη πόλη για να διευθετηθεί κάποια παράδοση μαζί με άλλους εθελοντές.

H eikona ζωής αρχίζει την Εκστρατεία Συλλογής Μπουφάν με σκοπό κανένας συνάνθρωπος μας να μην μείνει χωρίς μπουφάν αυτόν το χειμώνα.

Η άνοδος στις τιμές βασικών αγαθών, οι αυξανόμενοι δείκτες ανεργείας, τα προβλήματα υγείας καθώς και η δυσκολία ορισμένων συνανθρώπων μας να εργαστούν, είναι μερικοί από τους παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά το επίπεδο ζωής και την ποιότητα διαβίωσης σημαντικού τμήματος του κοινωνικού συνόλου.

Η πρωτοβουλία για την εκστρατεία συλλογής μπουφάν γεννήθηκε από την ανάγκη μας να συνδράμουμε στη στήριξη αυτών των ανθρώπων και στη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου. Στην προσπάθεια μας αυτή κρίνουμε απαραίτητους συνοδοιπόρους εσάς που χωρίς τη δική σας ανταπόκριση και στήριξη δε θα καταφέρουμε να επιτύχουμε το στόχο μας.

Μέσω της εκστρατείας αυτής θα συλλεχθούν μπουφάν τα οποία θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στηρίζοντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας βάζουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο ένα μικρό λιθαράκι στην βελτίωση της κοινωνίας μας και στην ανάπτυξη κοινωνικής ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.