Η eikona μας

Η eikona ζωής γεννήθηκε από την κοινή μας αναζήτηση και τον πόθο μας για προσφορά στον πονεμένο συνάνθρωπό μας. Όλα τα έσοδα από εισφορές ή τις δράσεις μας αξιοποιούνται προς το κοινωνικό συμφέρον. ‘Εχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε γεμάτοι ελπίδα έναν κόσμο με πιο πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας και ισορροπία. Μέσα από την ομάδα μας θα συναγωνιζόμαστε για αυτό το όραμα χωρίς να φοβόμαστε τον κόπο που έχει ο αγώνας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι στόχοι και οι ανάγκες του eikona ζωής θα βρουν τους περισσότερους από εσάς πρόθυμους να συμπορευθούμε.

Στον μη κερδοσκοπικό φορέα eikona ζωής έχουμε ως κύριο στόχο την υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση του αυριανού ενεργού πολίτη, δλδ του παιδιού. Μέσα από τις δράσεις και τις συνεργασίες μας στοχεύουμε στην πρόληψη των συνεχώς αυξανόμενων προβλημάτων της σύγχρονης κοινωνίας. Είναι σημαντικό για εμάς να συμβάλουμε στην υπενθύμιση της αξίας για κοινωνική προσφορά μέσα από τον εθελοντισμό.

Ζήτησε τη ΒΟΗΘΕΙΑ μας ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ εάν:
  • Βιώνεις ο ίδιος ή κάποιος από το περιβάλλον σου ενδοοικογενειακή βία ή κακοποίηση
  • Αντιμετωπίζεις ο ίδιος ή κάποιος από το περιβάλλον σου προβλήματα με εξαρτησιογόνες ουσίες
  • Διαταράσσεται η ψυχική σου υγεία από καταστάσεις που σου προκαλούν άγχος, θλίψη, μελαγχολία ή ψυχολογικές μεταπτώσεις
  • Χρειάζεσαι τρόφιμα ή άλλα είδη πρώτης ανάγκης
Γραμμή βοήθειας 25 22 22 28
Εισφορές

Δεχόμαστε χρηματικές εισφορές ή δωρεές σε είδος (τρόφιμα, προϊόντα κατανάλωσης, προϊόντα ένδυσης και υπόδησης, βιβλία ή άλλα προϊόντα φροντίδας) που θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες για τους τρόπους προσφοράς εδώ. Με τη βοήθεια και την υποστήριξή σου μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά το βιοτικό επίπεδο συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε δυσκολίες για την καθημερινή επιβίωση τους.

Εμείς και οι στενοί συνεργάτες μας βρισκόμαστε στη διάθεσή σου.

“Είσαι μια μοναδική eikona ζωής.
Αγωνίσου για αυτήν χωρίς να φοβηθείς τον κόπο.”

Χριστίνα Παυλίδου

Πρέσβειρα

Ο άνθρωπος είναι μια μοναδική eikona ζωής, δηλαδή μια ξεχωριστή προσωπικότητα που πρέπει να αγωνίζεται για αυτή του την εικόνα, τη μοναδική του ταυτότητα. Να αγωνίζεται να διατηρεί τα δώρα που τον προίκισε ο Θεός. Ως καλλιτέχνης πιστεύω ότι μέσω της Τέχνης μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αναπτύξουν μια υγιή προσωπικότητα. Μπορούμε να τα μάθουμε να επικοινωνούν. Να γίνουν πρόσωπα και όχι άτομα. Να τα κρατήσουμε μακριά από βίαιες συμπεριφορές εκτόνωσης. Αποδέχτηκα την πρόταση της eikonas ζωής για να επικοινωνήσω το έργο και τις δράσεις της. Να σας καλέσω να αγωνιστούμε μαζί για μια κοινωνία αγάπης, αλληλεγγύης και θυσίας.

eikona ζωής - Πρεσβευτής - Στέλλα Στυλιανού

Στέλλα Στυλιανού

Πρέσβειρα

Όταν έμαθα για την eikona ζωής εν τη γενέσει του φορέα, δεν μπορούσα να μην εμπλακώ με κάποιο τρόπο, καθώς ως άνθρωπος, ως γυναίκα, ως δημοσιογράφος πάντα με ταλάνιζε το κομμάτι της κοινωνίας που χρειάζεται ένα χέρι βοήθειας. Οπότε η αποδοχή της συμμετοχής μου στην eikona ζωής ήταν μονόδρομος. Στόχος μου είναι να καταφέρω να βάλω και εγώ το δικό μου λιθαράκι ώστε ο κάθε συνάνθρωπός μας, το κάθε παιδί να μπορεί να βρει ένα καταφύγιο καθοδήγησης, απ΄τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Μαζί με την eikona ζωής ευελπιστούμε να ενημερώσουμε την κοινωνία, τους γονείς, τις γυναίκες, τα παιδιά, αφ’ενός για τις προκλήσεις που μπορεί κανείς να βιώνει ή ενδέχεται να βιώσει καθώς και για το ότι μπορούν να απευθυνθούν στην eikona ζωής ώστε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς να υπάρξει η κατάλληλη καθοδήγηση. Κανείς δεν είναι μόνος.

Συνεργάτες

Ομάδα εθελοντών / Ιδρυτικά μέλη

eikona ζωής - επικεφαλής ομάδας, ιδρυτικό μέλος - Ιουλία Τσαγγαρίδη

Ιουλία Τσαγγαρίδη

eikona ζωής - ιδρυτικό μέλος - Νάταλι Αμμάν

Νάταλι Αμμάν

eikona ζωής - ιδρυτικό μέλος - Δανάη Αντωνίου

Δανάη Αντωνίου

Εύα Βασιλείου

eikona ζωής - ιδρυτικό μέλος - Μαρίνα Βασιλείου

Μαρίνα Βασιλείου

eikona ζωής - ιδρυτικό μέλος - Νικολέττα Βασιλείου

Νικολέττα Βασιλείου

Ιωάννα Γεωργίου

Χριστίνα Γεωργίου

Δώρα Λεωνίδου

Γεωργία Μεϊτάνη

Λουίζα Μιχαήλ

Εύη Πισή

Κρίστη Ροδή

Μαρία Σταυρινίδου

eikona ζωής - ιδρυτικό μέλος - Άρτεμης Στυλιανού

Άρτεμις Στυλιανού

Ελένη Φεραίου

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις να φτιάξουμε μια καλύτερη eikona ζωής!